Servicii

Câteva cuvinte despre serviciile noastre

Cu o experiență de 25 de ani, TRVET Cluj-Napoca oferă o gamă largă de servicii medicale veterinare. De la controale simple la intervenții medicale complexe, toate pentru a servi bunăstării și sănătății animalului dumneavoastră de companie.

Personalul clinicii TRIVET Cluj-Napoca este format din 6 medici veterinari și o asistentă, care tratează cu multă responsabilitate și empatie nevoile clienților noștri. Cererea pentru serviciile veterinare în Cluj-Napoca a crescut în ultima perioadă. De aceea, pentru a optimiza și a eficientiza activitățile clinicii veterinare TRIVET, reducând timpul de așteptare, zilnic între orele 9:00 – 15:00 vă stau la dispoziție 2 medici veterinari, iar între orele 15:00 – 21:00, trei medici veterinari, gata să răspundă tuturor solicitărilor dumneavoastră.

Eficientizând managementul interior al clinicii TRIVET Cluj-Napoca, anual, reușim cu succes să consultăm un minimum de 7000 de prieteni necuvântători. De asemenea, în cadrul clinicii noastre veterinare, efectuăm anual peste 1800 de intervenții chirurgicale, reușind să finalizăm cu succes operații extrem de dificile, datorită experienței acumulate și a pasiunii pentru îngrijirea animalelor de companie.

Echipa TRIVET Cluj-Napoca se mândrește cu performanțele în sfera serviciilor medical-veterinare înregistrate până în prezent și promite să se perfecționeze pe zi ce trece. Suntem bucuroși că putem alina suferințele prietenilor noștri necuvântători și încercăm de fiecare dată să redăm fericirea familiilor care conviețuiesc cu aceștia.

Consultații

Clinica veterinară TRIVET Cluj-Napoca oferă servicii veterinare variate: de la consultații generale și de specialitate, la tratamente specifice în funcție de bolile identificate la animalul dumneavoastră de companie. Vă explicăm în detaliu informații despre cauza bolilor, metodele de tratament și modalitățile prin care să aveți grijă de sănătatea companionului dumneavoastră.

Tratamente

Tratamentele la clinica TRIVET se efectuează doar după o examinare amănunțită de către medicul veterinar a animalului de companie. Experiența, profesionalismul și atenția stau la baza tratamentelor și procedurilor veterinare realizate la clinica noastră. Fie că administrează tratamente de rutină, fie proceduri veterinare complexe, medicii noștri veterinari au la dispoziție mijloace moderne de investigație și documentare științifică în vederea administrării tratamentelor adecvate.

Vaccinări

Clinica TRIVET îți recomandă să nu fii indiferent la vaccinările animalului tău de companie. Oferim consultanță cu privire la necesitatea acestora, întrucât animalele sunt expuse la fel ca și oamenii, la viruși și bacterii din mediul înconjurător. Recomandarea medicilor TRIVET este vaccinarea animalului de companie la un interval regulat de timp, în funcție de specie sau rasă. Mai multă informație despre vaccinarea câinilor și pisicilor găsiți aici.

Chirurgie țesuturi noi

TRIVET Cluj-Napoca oferă servicii de chirurgie indiferent de vârsta pacientului sau de gradul de complexitate al intervenției. Chirurgia țesuturilor moi include: operații în sfera ORL; operații la aparatul digestiv (ocluzii intestinale, torsiune gastrică, operații pe splină, enterotomii, enterectomii, prolaps rectal, atrezie anorectală, operație pe glandele perianale); chirurgia abdomenului (hernii diafragmatice, ombilicale, inghinale, perineale, eventrații, eviscerații); chirurgia aparatului urinar (nefrotomie, nefrectomie, ureter ectopic, cistotomie, uretrotomii, uretrostomii); chirurgia glandelor salivare, tratament chirurgical in sindromul brahicefalic; chirurgia aparatului genital (ovariohisterectomii, orhidectomii, tumori ovariene, uterine și vaginale, tumori peniene, testiculare, chirurgia prostatei); chirurgie oncologică; tratamentul rănilor și plăgilor superficiale și profunde.

Ortopedie

Prin utilaje moderne de intervenție, clinica noastră veterinară efectuează examene ortopedice în vederea tratării problemelor de dezvoltare ale oaselor și articulațiilor, accidentelor și fracturilor aparatului locomotor la animale. Chirurgia ortopedică TRIVET include: tratament chirurgical în luxații, fracturi-osteosinteză, diverse afecțiuni locomotorii, tratamentul OCD (osteocondrita disecantă), tratamentul rupturii ligamentelor încrucișate, luxației rotuliene, displaziei cotului, chirurgia coloanei vertebrale (hernia discală, fracturi vertebrale, tumori medulare) etc.

Oftalmologie

Chiar și animalele noastre sunt afectate frecvent de problemele ochilor. De aceea, TRIVET Cluj-Napoca oferă servicii medicale pentru diagnosticare și tratarea celor mai frecvente afecțiuni oculare. Oferim tratament chirurgical (entropion, ectropion), chirurgia pleoapei a III-a, răni penetrante, afecțiuni autoimune, afecțiuni traumatice ocular sau chirurgia corneei.

Înseminare artificială

Printre serviciile medicale veterinare, TRIVET Cluj-Napoca efectuează și inseminări artificiale. Tehnica de inseminare artificială constă în colectarea spermatozoizilor de la mascul și implantarea lor imediată în tractul genital al femelei în perioada de ovulație. Nu este o procedură complicată sau periculoasă, dezvoltarea fătului având loc în mod natural.

Analize de laborator precum: hematologie, biochimie, endocrinologie, teste rapide boli infecțioase, teste sarcină, imunologie, anatomo-patologie, bacteriologie, micologie

Clinica TRIVET Cluj-Napoca dispune de aparate performante pentru a diagnostica corect și rapid posibilele boli ale animalului de companie. Astfel, efectuăm analize de laborator precum: hematologie, biochimie, endocrinologie, teste rapide boli infecțioase, teste sarcină, imunologie, anatomo-patologie, bacteriologie, micologie.

Ecografie

Clinica veterinară TRIVET Cluj-Napoca dispune de un aparat ecografic ultraperformant, absolut necesară în diagnosticarea bolilor animalelor de companie. Unul dintre avantajele ecografiei veterinare este faptul că nu este nocivă și nu impune o pregătire specială a animalului. Printre tipurile de ecografie efectuate la noi sunt: ecografie abdominală, ecografie transtoracică, ecografie cardiacă, ecografia gestației, ecografia suprafețelor.

Electrocardiografie

Afecțiunile cardiologice pot afecta animalul dumneavoastră de companie. De aceea, clinica veterinară TRIVET Cluj-Napoca oferă servicii de diagnostic, terapie și monitorizare a patologiilor cardiace la un nivel avansat.

Stomatologie generală

Și animalele de companie au nevoie de îngrijiri speciale ale aparatului dentar. Clinica veterinară TRIVET Cluj-Napoca are grijă de dantura companionilor dumneavoastră. Serviciile de stomatologie pe care le oferim cuprind extracții dentare, medicamente pentru tratamentul afecțiunilor bucale, detartraj. Monitorizează atent sănătatea animalului tău și fii atent la semne ale bolilor stomatologice precum: respirație urât mirositoare, gingii sângerânde, pierderea dinților, apatie, saliva care se scurge din gură, dureri la mestecat sau ros. Dacă observi aceste semne, apelează la serviciile medicale TRIVET, iar medicii noștri veterinari vor hotărî ce tratament trebuie administrat.

Consiliere nutriție

Serviciile de alimentație joacă un rol esențial pentru sănătatea animalelor de companie. Dacă animăluțul dumneavoastră întâmpină o problemă de nutriție, medicii echipei TRIVET Cluj-Napoca, vă pot oferi formule echilibrare de alimentație personalizată pentru companionul dumneavoastră, tratând afecțiuni precum: tulburări digestive, obezitate, afecțiuni renale sau hepatice, intoleranță alimentară și tulburări metabolice. TRIVET vă atenționează să nu neglijați mâncarea animalelor de companie, fiindcă nutriția corectă a acestora vă scutesc de o mulțime de probleme precum afecțiunile stomatologice, digestive sau dermatologice.

Eliberare pașapoarte, implantare cipuri

Fiindcă animalul de companie devine un membru cu drepturi depline în familia voastră, sunt contexte în care nu vă puteți despărți de el. Dacă plecați în concedii sau călătorii, nu trebuie să vă faceți griji, fiindcă clinica TRIVET Cluj-Napoca oferă servicii cu privire la documentația pentru călătorie. Eliberăm pașapoarte pentru animale de companie în conformitate cu legislația în vigoare și completăm carnetul de sănătate oficial. Eliberarea acestora presupune implantarea unui cip în vederea identificării animalului de companie. Medicii veterinari TRIVET vă explică în detaliu fiecare procedură și demers cu privire la eliberarea pașaportului companionului dumneavoastră.

Radiologie digitală

Procesul de diagnostic și tratament al micilor necuvântătoare se efectuează printr-o examinare radiologică. Clinica veterinară TRIVET dispune de echipament radiologic complet care să ofere aceste teste imagistice utilizate pentru: confirmarea unor luxații sau fracturi, identificarea unor corpuri străine în organismul animalului de companie, evaluarea dimensiunii și formei unor organe (inima, plămânii etc.).

Datorită numărului mare de clienți, vă încurajăm să faceți o programare din timp  a vizitei dumneavoastră, în cadrul clinicii. Răspundem prompt urgențelor și cu multe succese la activ, însă încurajăm, atunci când e posibil, să încercați să preveniți aceste situații de urgență.

Echipa noastră vă stă la dispoziție!

Programează o întâlnire

Ne pasă de animalul tău de companie. Zilnic suntem disponibili să oferim ajutor și informații de specialitate.

Close Menu